Jeg er uddannet sygeplejerske i 2009 og pædagog i 1997. Mit arbejde med behandling af mennesker med smerter i bevægeapparatet foregår i egen praksis. Jeg arbejder ud fra en helhedsforståelse af sammenhængene i kroppen med fokus på at formidle og fremme kropsforståelse og sundhed på måder forståligt for alle.

Det 1-årige deltids-uddannelsesforløb til senetensbehandler forudsætter en sundhedsfaglig baggrund som sygeplejerske, fysioterapeut, ergoterapeut m.fl.

Undervisningen bl.a. i neuroanatomi varetages af lægefaglig underviser på Syddansk Universitet samt af læger med forskellige specialer inden for ortopædkirurgi, smertelindring, stress og energitabssygdomme. Af andre undervisere er en osteopat, børnefysioterapeut, ergoterapeut, kostvejledere, sygeplejersker, senetensbehandlere m.fl.

Se mere på

www.danskesenetensbehandlere.dk

I teenageårene og tidlige voksenliv havde jeg problemer med smerter fra lænden med påvirkning af knæ- og fodled. God hjælp fik jeg, da hele kroppen blev behandlet hos en læge, der praktiserede manuel terapi. Den læge blev min ryghelt!

Senere i livet fik jeg en piskesmældsskade, der gennem årene har været generende. På anbefaling prøvede jeg senetensbehandling med god afspændende effekt, hvor jeg efter nogle behandlinger blev smertefri og kunne bruge arm og skulder igen.

Jeg træner med forebyggende øvelser på gulvet næsten dagligt for at holde kroppen stærk og smidig. Det kan anbefales til alle.

At praktisere senetensbehandling er fagligt tilfredsstillende og jeg glæder mig meget over at kunne afhjælpe andre mennesker deres smerter, og hvor det ikke kan lade sig gøre så at lindre.